BOOK OS

Mangler I et spændende og fagligt indlæg med kant og nerve? Vi har tilrettelagt en række foredrag, der eksempelvis henvender sig til firmaarrangement, faglige workshops, boligforeninger, grundejerforening og kolonihaveforeningen. Trænger I til ny indsigt, inspiration eller et oplæg til debat eller vil I bare gerne bliver klogere på den gode og sjove måde?

Vi tilbyder foredrag med højt fagligt niveau, inspiration og stof til eftertanke. Alle vores foredrag indeholde masser af smukke fotos fra både ind- og udland. Nedenfor kan du læse om nogle af vores mest efterspurgte foredrag, men vi tilpasser også gerne efter jeres aktuelle behov og ønsker.

Få en spændene omvisning i vores egen have eller book os for en omvisning i en offentlig have, park eller byrum. Vi kan fortælle om stedets historie, tankerne bag projektet, arkitekturen og planterne. 

Foredrag

Foredrag om Smuk Køkkenhave

Med dette foredrag får du inspiration til hvordan man omlægger din græsplæne til en frodig køkkenhave. Du får inspiration til en mere indholdsrig og spændende have og ser konkrete eksempler på haver hvor køkkenhaven er i centrum.

Book et spænde oplæg krydret med massevis af fotos fra hele Europa.

Varighed 60 min.  


Foredrag om landskabsarkitektur

Med dette foredrag får du en generel indføring i landskabsarkitekturens verden. Vi berører emner som rum, skala, materialitet, tekstur og de muligheder de forskellige materialer giver, når vi sætter dem sammen på forskellig vis. Med eksempler fra både ind- og udland viser vi eksempler på klassiske og nye byrum.

Varighed 60 min. 


Ud af huset

Omvisning i egen have

Besøg vores have i Ålsgårde og få en rundvisning. Kom og se og hør om vores køkkenhaven og oplev haven ved havet. 

Efter omvisningen er der mulighed for at nyde et glas vin og en let snack i haven. 

Omvisning ca. 30 min + evt. tid på egen hånd.


Omvisning i andre haver og byrum

Skal I på udflugt og skal det handle om arkitektur og byrum? Vi kan tilrettelægge guidede turer i bydele, ved konkrete torve og pladser eller i parker. Turene tager afsæt i den lokale kontekst, landskabsarkitekturen og stedets historie. Vi ser på hvordan det konkrete sted fungerer og hvordan det indgår i det omkringliggende landskab.

Turen kan eventuelt suppleres med en forfriskning, frokost eller middag med mulighed for efterfølgende spørgsmål og debat.

Varighed efter aftale, min. 60 min.